Rabobank Orion

Rabobank Orion biedt volleybal voor jong en oud, van recreatief tot prestatieniveau. Dat begint bij de jongste jeugd (6-12 jaar), die met Cool Moves Volleybal (CMV) op een speelse en leuke manier leert volleyballen. Vanaf 13 jaar bieden we jeugd in drie leeftijdscategorieën de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Daarbinnen maken we verschil tussen de ‘Prestatielijn’ en de ‘Competitielijn’. Vanuit de jeugd stromen leden door naar de senioren. Ook daar kennen we de Prestatieteams en Competitieteams. Bovendien heeft Rabobank Orion een Recreantenlijn waarin leden wekelijks trainen en iedere zes weken kunnen deelnemen aan toernooien in de regio. Binnen alle groepen en leeftijdscategorieën geldt dat we binnen Rabobank Orion plek bieden aan leden die vooral voor de gezelligheid willen volleyballen, maar ook aan die leden die het maximale uit zichzelf en hun team willen halen.

Trainingstijden:

Voor de jeugdteams geldt dat deze in de regel tussen 17.00 uur (CMV) en 20.00 uur (B en A-jeugd) trainen.

De meeste seniorenteams trainen in de regel tussen 19.30 uur en uiterlijk 22.00 uur.

(kijk voor het actuele trainingsschema op onze site)

 

Doelgroep:

Jeugd (6-12 jaar CMV, 13-14 jaar C, 15-16 jaar B en 17-18 jaar A)

Senioren (vanaf 18 jaar)

Recreanten (vanaf 18 jaar)

Rabobank Orion is er voor iedereen die wil volleyballen. Gewoon voor de gezelligheid, maar ook voor de prestatiegerichte sporter.

Bij Rabobank Orion kan iedereen de eerste drie trainingen gratis meedoen om kennis te maken met de sport en onze vereniging. Kom dus gerust langs en ervaar het zelf!

www.orionvolleybal.nl

 

Challenge tijdens Nationale Sportweek: