Goodspiritsport

Woman- Power

Zelfverdediging en weerbaar voor vrouwen en meiden tegen lastige mannen: een allround cursus (dus zowel fysiek als mentaal als theoretisch) is van onmisbaar belang. Met name de mentale kant (voor jezelf durven en willen opkomen, grenzen stellen, doelen stellen, vergroting van vertrouwen, geloof in eigen kunnen) is in deze cursus erg belangrijk. Dit gegeven, gecombineerd met veel effectieve zelfverdediging, maakt dat je in je brede kracht komt te staan.

 

Qigong

Het beoefenen van Qigong (een Chinese en duizenden jaren oude Cultuurschat, een parel binnen de Body&Mind sporten) zorgt voor gezondheid in lichaam en geest. Een veel gehoorde opmerking is dat beoefenaren zich zo zalig rustig voelen tijdens/na een training. Qigong zorgt ervoor dat je dichter bij jezelf komt, je veel meer energie zult krijgen, en werkt zeer positief op zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid.

 

Zelfverdediging/Weerbaar

Weerbaar zijn zonder te vechten, en als de nood aan de man/vrouw komt, jezelf ook fysiek te kunnen verdedigen, wordt geleerd in deze cursus. Dus naast een scala aan verdedigingstechnieken uit meerdere stijlen, ook veel aandacht voor ontwikkeling mentale kracht, en leren je grenzen te verleggen.