GBC Poona

GBC Poona is ook weer aanwezig tijdens de sportmarkt in de Nationale Sportweek. Ook wij hebben een challenge die wij gaan uitvoeren: Wie kan het vaakst de bal overspelen binnen 1 minuut.

GBC POONA
GBC Poona biedt badmintonplezier aan voor jong en oud. Kinderen mogen bij ons vanaf hun 6e jaar komen trainen. Deze training (6-10 jaar) staat in het teken van de basisvaardigheden en worden spelenderwijs aangeboden. Na een jaar training kunnen de jeugdleden al mee doen met de competitie. Uiteindelijk is het doel om de jeugdleden plezier in badminton te geven en uiteraard op een aardig niveau te spelen. De jeugdleden zullen doorstromen naar verschillende groepen om hun vaardigheden en tactiek te verbeteren (11-16 jaar). Uiteindelijk zullen de jeugdleden stapje voor stapje overgaan naar de senioren.

GBC Poona biedt training op niveau aan, maar heeft ook recreatieve groepen. GBC Poona biedt verschillende niveaugroepen aan om in te trainen. Daarnaast is er genoeg plek voor gezelligheid en sociale activiteiten.

Actie
Vanaf 3 oktober 2019 kunnen nieuwe leden zich aanmelden via de unieke actie Probeer Badminton Nu. Met deze actie kun je in 10 lessen kennis maken met badminton. Je zit dan niet vast aan een abonnement en je kan na de 10 lessen bepalen of jij de sport leuk vindt. Kinderen zullen in een nieuwe groep training krijgen. Dit betekent dus dat alle kinderen nieuw zijn met de sport badminton en dus alle kinderen op gelijk niveau spelen. Ook senioren krijgen training van een professionele trainer. De actie start in de eerste week van oktober en kost €25. Kijk voor meer informatie op www.probeerbadminton.nu.

Trainingstijden en -groepen
Maandagavond Sporthal de Pol
17:30u – 18:30u                jeugd vanaf 6 jaar
18:30u – 19:30u                jeugd met ervaring

19:30u – 22:30u                recreanten training
19:30u – 22:30u                selectie training

Donderdagavond Sporthal de Bongerd
18:30u – 19:30u                jeugd vanaf 6 jaar

19:30u – 20:30u                recreanten training
19:30u – 22:00u                recreatief spelen

Vrijdagochtend Sporthal de Pol
10:00u – 12:00u                50+ *

*Voor deze training geldt momenteel een wachtlijst.