Stageplek Communicatie/Marketing

De afdeling Communicatie van Sportbedrijf Doetinchem heeft ruimte voor 2e, 3e en/of 4e jaars HBO-stagiaires vanaf september 2021 en februari 2022, die meewerken op het gebied van marketing en communicatie. Het doel is voornamelijk om bij te dragen aan de grote doelstelling om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en te houden. Dit doen we zelfstandig of in samenspraak met andere afdelingen/samenwerkingspartners.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

•             Creëren en plaatsen van content voor social media kanalen, website en nieuwsbrieven

•             Social media (beheer) van Sportbedrijf Doetinchem en Zwembad Rozengaarde

•             Bijhouden van contentplanning

•             Meedenken over en optimaliseren van online kanalen en producten

•             Meedraaien tijdens activiteiten, evenementen en projecten binnen de organisatie.

•             Bijdragen aan platformontwikkeling sportbedrijfdoetinchem.nl & rozengaarde.nl

•             Ophalen van inzichten over onze doelgroepen

•             Opmaken van uitingen voor verschillende kanalen

•             Meedenken over leuke (online) campagnes of vraagstukken.

Direct solliciteren
Passen bovenstaande werkzaamheden bij de stage waar jij naar op zoek bent? En volg jij een HBO-studie op het gebied van Marketing en/of Communicatie? Dan komen we graag met jou in contact. Je kunt je CV en een korte motivatie mailen naar d.teloh@sportservicedoetinchem.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Over Sportbedrijf Doetinchem
Sportbedrijf Doetinchem is in januari 2021 van start gegaan na een besluit van de gemeenteraad van de gemeente Doetinchem in september 2020. Sportbedrijf Doetinchem is een samenvoeging van Sportservice Doetinchem, Sportcentrum Rozengaarde (incl. Skyzone), en het onderdeel binnensport van BUHA.
Het Sportbedrijf is het sportloket van de gemeente Doetinchem en ondersteunt de sportverenigingen en de individuele sporters uit de gemeente Doetinchem. De gemeente wil een actieve leefstijl bevorderen onder alle inwoners. Het Sportbedrijf ontwikkelt dan ook activiteiten en programma’s die sport, bewegen, welzijn en een gezonde leefstijl van de inwoners van de gemeente Doetinchem stimuleren. Daarnaast verzorgt het sportbedrijf het beheer en de exploitatie van Zwembad Rozengaarde (inclusief Skyzone) en de gemeentelijke sporthallen en gymnastieklokalen.