Doetinchemsport.nl

De website www.doetinchemsport.nl is een initiatief van Sportservice Doetinchem en biedt een platform voor diverse sportstimuleringsactiviteiten die er binnen de gemeente Doetinchem worden georganiseerd.

Op deze website vindt u meer informatie over aanbod dat gezamenlijk door meerdere aanbieders wordt georganiseerd, zoals het wandelen in Doetinchem of activiteiten gericht op de samenwerking op Sportpark Zuid. Naast structureel aanbod vindt u op deze website meer informatie over activiteiten die jaarlijks terugkeren zoals de Nationale Sportweek, de Doetinchemse Sportverkiezing en incidentele activiteiten zoals het EK vrouwenvoetbal.

Alle structurele activiteiten die georganiseerd worden door Sportservice Doetinchem zijn terug te vinden op de website www.sportservicedoetinchem.nl

Sportservice Doetinchem streeft er naar dat iedereen een sport kan vinden die bij hem of haar past. Er zijn natuurlijk tal van sportaanbieders binnen de gemeente, met allen een eigen aanbod. Binnenkort volgt een sport A-Z waar alle sportaanbieders uit de gemeente Doetinchem te vinden zijn.

Heeft u een specifiek evenement of aanbod dat u graag terug wil laten komen op deze website? Neem contact op Sportservice Doetinchem via het contactformulier en wij bespreken graag met u wat hierin mogelijk is.