Speelschema en tickets Doetinchem

Deze zomer komt het EK voetbal voor vrouwen naar Doetinchem en is daarmee de enige speelstad in Gelderland! De Vijverberg is van 16 juli tot 29 juli het decor van internationaal topvrouwenvoetbal.

De openingswedstrijd in Doetinchem is op 16 juli en gaat tussen onze zuiderburen België en Denemarken. Er worden vanuit beide landen grote aantallen toeschouwers verwacht. Daarnaast zijn er nog drie groepswedstrijden in de Vijverberg en als afsluiter een kwartfinale tussen de winnaar van groep A en de runner up van groep B. Naar welke wedstrijd ga jij?

16 juli: Denemarken – België (groep A)
19 juli: Spanje – Portugal (groep D)
22 juli: IJsland – Zwitserland (groep C)
25 juli: Zweden – Italië (groep B)
29 juli: Kwartfinale (winnaar groep A – runner up groep B)

Wil je een van deze wedstrijden bezoeken? Kijk dan snel op www.weuro2017.nl/nl/tickets voor alle kaarten per wedstrijd. Wil je alle wedstrijden in Doetinchem bezoeken, dan geeft een venue package je 20% extra korting op het totaalbedrag (t.o.v. het los kopen van alle kaarten). Daarnaast is er een kinderkorting van 50% per ticket (voor kinderen tot en met 14 jaar en in combinatie met een ticket voor volwassenen) en tijdens de poulewedstrijden een groepskorting van 20% bij bestelling vanaf 10 tickets.