VV Viod

Voetbalvereniging VIOD te Doetinchem, opgericht op 1 september 1928, heeft momenteel ruim 1100 leden. VIOD speelt haar wedstrijden op Sportpark Dichteren. Dit sportcomplex aan de zuidkant van Doetinchem is in de periode 2002-2003 aangelegd en telt vijf velden, waarvan vier natuurgrasvelden, 1 kunstgrashoofdveld en een pannaveld. VIOD heeft een clubhuis met uitstraling en bestaat uit een ruime kantine van 400 vierkante meter. Door een schuifwand is deze in twee ruimtes te verdelen, waardoor het voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

Het clubgebouw bevat drie bestuur- en vergaderruimtes, een wedstrijdsecretariaat en 14 kleedkamers met een aparte een fysio-ruimte. Op de hoofdtribune is zitruimte voor 300 bezoekers, op de zit-/staantribune is plaats voor 500 toeschouwers.

Voor wie is de vereniging?

VIOD is een familiare en gezellige voetbalclub in de Achterhoek voor jong en oud in de leeftijd van 5 t/m 90 jaar. De club streeft ernaar om een gezellige sfeer binnen de club. Hoe doen we dat? Bij VIOD is iedereen een topper! Daarom staat plezier bij ons hoog in het vaandel. Maar natuurlijk willen wij ook winnen. Het resultaat telt dus zeker mee, want VIOD staat voor Vooruitgang Is Ons Doel.

Vrouwenvoetbal in de vereniging

VIOD heeft twee meidenteams en worden ondersteunt door leeftijdscoördinator Timmo Tang. Het meiden onder 11 team (MO11) is een enthousiast jong team, waarbij het onder 19 team (MO19) nog wel wat versterking kan gebruiken. Er zijn ook andere meiden actief binnen de club en zij spelen samen met de jongens. Zij staan letterlijk hun mannetje. Ook echte toppers!

Sportpark Dichteren
Sicco Mansholtweg 2
7007 LJ Doetinchem
johnvanderkamp@vv-viod.nl
www.vv-viod.nl