Sportvrijwilliger

Sportvrijwilliger van het jaar

Genomineerden vrijwilliger

Jan Liebrand – Volga

Sinds de oprichting van volleybalvereniging Volga vervult Jan al een bestuursfunctie. Hij is een onmisbare schakel en zorgt ervoor dat de vereniging draaiende blijft. Iedereen kan altijd bij hem terecht. Zolang er geen opvolger gevonden is, blijft hij zich nog inzetten.

Sjaak Derksen – NDD

Sjaak is inmiddels 30 jaar lid van NDD en heeft in deze periode ontelbare functies vervuld. Hij heeft aan de wieg gestaan van fusievereniging NDD en in meerdere commissies gezeten. Het afgelopen jaar was hij algeheel leider van het zwemmen tijdens de Special Olympics. De laatste 15 jaar zat hij in het bestuur, waarvan de laatste 8 als voorzitter. Onlangs heeft hij de voorzittershamer neergelegd en zet hij zich in voor het privacybeleid van de vereniging.

Paul Veldkamp – VVG’25

Alles wat de kantine aangaat binnen VVG’25, daar is Paul bij betrokken. Hij regelt de bezetting, inkoop en het beheer. Wordt er een activiteit georganiseerd? Dan zorgt Paul voor de kantinebijdrage. Hij kan altijd opgeroepen worden voor een onverwachte hulpvraag. Tevens legt Paul de verbinding met Basisschool Gaanderwijs, waar hij inmiddels een bekend gezicht is.