Themabijeenkomst ‘Omgaan met gedragsproblematiek’

  • Wanneer:13 september 2017
  • Tijd: 19:30 - 21:30 uur
  • Voor wie: Trainers, coaches en bestuurders van sportverenigingen

Veel trainers en coaches krijgen te maken met gedragsproblemen binnen een team of trainingsgroep. Gedragsproblemen zijn lastig voor het kind en voor zijn of haar omgeving. Kinderen die op een sportvereniging probleemgedrag laten zien, worden vaak weggestuurd. Het probleem wordt daarmee verplaatst in plaats van weggenomen.

Om trainers en coaches te leren hoe zij hier mee om moeten gaan wordt er op 13 september, een bijscholing georganiseerd gericht op dit thema. Samen met experts uit het speciaal (basis)onderwijs en ervaringsdeskundigen binnen het verenigingsleven wordt er een scholing op maat ontwikkeld.

De bijscholing wordt praktisch ingericht zodat trainers en coaches dit direct kunnen toepassen binnen trainingen of wedstrijden. Dit zal het geven van trainingen gemakkelijker moeten maken. Tevens nodigen we ook bestuurders uit voor deze avond, om ervoor te zorgen dat het omgaan met gedragsproblematiek wordt geborgd binnen de vereniging. Met hen zullen we deze avond apart aan de slag gaan.

De bijeenkomst vindt plaats bij SO de Isselborg. Klik hier voor meer informatie

Aanmelden?

Schrijf je nu in middels het inschrijfformulier

Website:www.formdesk.com/sportservicedoetinchem/themabijeenkomstgedragsproblemen
Voor: 6 september 2017