Themabijeenkomst bestuurdersaansprakelijkheid

  • Wanneer:26 september 2019
  • Tijd: 19:30 - 21:30 uur bij IKC het Nooderlicht
  • Voor wie: Trainers, coaches en bestuurders van sportverenigingen

Op donderdagavond 26 september organiseert Sportservice Doetinchem in samenwerking met de Vrijwilligerscentrale een themabijeenkomst voor bestuurders. Gedurende deze themabijeenkomst worden er twee onderwerpen behandeld.

  1. De collectieve vrijwilligersverzekering

Waar ben je als vereniging of stichting zelf verantwoordelijk voor indien er iets gebeurd met een van je vrijwilligers en wanneer kan je aanspraak maken op de collectieve vrijwilligersverzekering die de gemeente voor haar verenigingen heeft afgesloten? Een specialist van Achmea komt deze avond langs om u te informeren over de mogelijkheden die deze verzekering voor u biedt.

  1. Bestuurdersaansprakelijkheid

Wat houdt bestuurdersaansprakelijkheid in en wanneer bent u als bestuurder persoonlijk verantwoordelijk indien er iets gebeurt binnen uw vereniging. Wij informeren u graag over deze aansprakelijkheden.

De themabijeenkomst Bestuurdersaansprakelijkheid en de vrijwilligersverzekering vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur bij IKC het Noorderlicht. Aanmelden voor de themabijeenkomst is mogelijk tot en met 23 september.

Aanmelden?

Schrijf je nu in middels het inschrijfformulier

Website:https://www.formdesk.com/sportservicedoetinchem/themabijeenkomst
Voor: 23 september 2019