Sporttalent

Sporttalent van het jaar

Genomineerden Sporttalent

Siem Ooijman –Volleybal
Siem is lid van volleybalvereniging BOVO Aalten. Het afgelopen jaar werd hij Nederlands kampioen Beachvolleybal onder 17 jaar en daarnaast behaalde hij de zesde plek op het EK Beachvolleybal onder 18 jaar. Ook behaalde hij de 2e plaats in de topdivisie van de senioren competitie en is hij gestegen van plaats 112 naar plaats 30 op de nationale senioren ranglijst.

Fabiënne Dietz – Kickboksen
Fabiënne Dietz is lid van Kempo instituut Hartman en Selfdefence4all. Fabiënne werd dit jaar Europees kampioen kickboksen bij de meisjes onder 15 jaar. Daarnaast won ze maar liefst drie zilveren medailles op het Wereldkampioenschap Kempo en is ze voor het derde jaar op rij Nederlands kampioen fullcontact.

Tijmen Wisselink – ARGO Atletiek
Tijmen is lid van atletiekvereniging ARGO Atletiek. Het afgelopen jaar won Tijmen de zilveren medaille op de 800 meter tijdens de Nationale C-Spelen. Hij wist nog een keer een zilveren medaille te veroveren tijdens de 800 meter Interland onder 16, waarna hij met het Nederlandse team goud wist te pakken. Hij staat momenteel op de 3e plaats op de Nationale ranglijst van 2019 op de 400, 800 en 1500 meter.