Side Events

Er zijn verschillende Side-Events voor het EK voetbal voor vrouwen deze zomer. Lees snel verder voor informatie over de verschillende Side-Events. Houdt de verenigingswebsites in de gaten voor informatie over de Football Fridays georganiseerd door de verenigingen.

Football Fridays

Vanaf 7 april wordt er in Doetinchem 100 dagen lang knallen richting het vrouwen EK. Dit wordt net zo lang gedaan tot het vrouwen EK op 16 Juli eindelijk van start gaat. Elke vrijdag staat in het teken van: Voetbal! Of het nu een online winactie is of een evenement bij een van onze verenigingen in de gemeente Doetinchem, de vrijdag staat gereserveerd!

De verenigingen: VVG’25, DZC’68, Vv VIOD, Vv Doetinchem en FC Gelre zullen allen een Football Friday organiseren waarbij het EK vrouwenvoetbal een belangrijke rol speelt. De voorbereidingen zijn al in volle gang en er wordt uitgekeken naar de Football Fridays.

De verschillende evenementen inclusief data ’s zijn  hieronder vermeld. Informatie over de Football Fridays georganiseerd door de verenigingen zijn te vinden op de verenigingswebsites.

Datum Activiteit
7 april 100 dagen voor de start
14 april Gouden paasei actie
28 april Straatvoetbaltoernooi
12 mei Football Friday DZC’68
19 mei Familie toernooi VV Doetinchem
26-27 mei Meidentoernooi DZC’68
2 juni Football Friday FC Gelre
3 juni Jolanda van Hemert Toernooi
7 juni G-voetbalsportdag
16 juni Vaderdag fotoactie
25 juni Ladies Beachtoernooi DZC’68
1 juli Beachtoernooi VVG’25
4 juli Regio Vrouwenteam- Politie vrouwen elftal
7 juli Football Friday VV Viod
9 juli Orange Run

 

Straatvoetbaltoernooi 28 april

Op 28 april vindt het straatvoetbaltoernooi in Doetinchem weer plaats, dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op  het marktplein. Het toernooi is voor deelnemers tussen de 8 en 15 jaar, onderverdeeld in 3 leeftijdscategorieën.

Programma: 12.15 uur -13.30 uur:  Wedstrijden 8 t/m 10 jaar 13.30 uur – 15.00 uur: Wedstrijden 11 t/m 12 jaar 15.00 uur – 16.30 uur: Wedstrijden 13 t/m 15 jaar.

Naast de wedstrijden is er nog meer te doen op het marktplein, er zullen activiteiten plaatsvinden in het teken van het vrouwenvoetbal EK deze zomer in Doetinchem. Zo kan er worden hooggehouden op het Keepie Uppie doek. Daarnaast kun je je mikkwaliteiten laten zien bij het gatendoek of bij het voetbalgolf.

Meld je snel aan met je team via http://fd2.formdesk.com/sportservicedoetinchem/Straatvoetbaltoernooi