Opening Nationale Sportweek

  • Wanneer:9 september 2017
  • Tijd: 11:00 - 16:00 uur
  • Voor wie: Voor jong en oud

Op zaterdag 9 september wordt de Nationale Sportweek afgetrapt met een opening in de binnenstad van Doetinchem. Ruim 40 sportaanbieders uit de gehele gemeente Doetinchem zijn vertegenwoordigd in de binnenstad en laten zien hoe leuk en gezond sport en bewegen is. Kennismaken met bijvoorbeeld turnen, scouting, kegelen of tennis? Kom langs in de binnenstad en doe mee bij de verschillende aanbieders!

Op 4 straten en pleinen staan sportaanbieders met het aanbod, te weten op het Simonsplein, de Hamburgerstraat, het Marktplein en in het Mark Tennantplantsoen. Alle kinderen van de basisscholen in de gemeente Doetinchem ontvangen op school een activiteitenkaart waarmee zij een leuke goodiebag kunnen verdienen. Uiteraard zijn alle kinderen welkom en zijn er ook voldoende activiteitenkaarten in de binnenstad aanwezig.

Naast de sportactiviteiten op de verschillende straten en pleinen worden er ook demonstraties verzorgd op het podiumprogramma. Dit podiumprogramma vindt plaats op het Simonsplein. Binnenkort wordt het podiumprogramma gepubliceerd op deze website.

De activiteitenmarkt is voor jong en oud. Er staan sportaanbieders die aanbod hebben voor alle leeftijden. Bent u slecht ter been, maar wilt u ook nog blijven sporten? Kom dan ook langs in de binnenstad en ga in gesprek met de beweegmakelaar of maak kennis met de diverse aanbieders die in de binnenstad aanwezig zijn.

Aanmelden?

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Inschrijven is niet nodig.