Open Dag Sportpark Zuid

  • Wanneer:19 september 2021
  • Tijd: 10:00 - 16:00 uur
  • Voor wie: Van jong tot oud

Sportpark Zuid houdt 19 september Open Dag.
Op zondag 19 september vindt de open dag van Sportpark Zuid plaats. De opening van het nieuwe ingerichte Sportpark Zuid vindt samen plaats met de open dag van de vereniging. Voor Sportpark Zuid maken we een aangepast en feestelijk programma waarin de opening van het vernieuwde park centraal staat. Zo maakt men niet alleen kennis met alle nieuwe beweegmogelijkheden op Sportpark Zuid, maar ook met het nieuwe logo en de nieuwe website; www.sportparkzuid.nl.

Bootcamp voor senioren
Verenigingen die deelnemen aan de open dag bieden aanbod aan voor alle leeftijden: jong en oud is van harte welkom! De open dag vindt plaats tussen 10:00 en 16:00. Ook worden er extra activiteiten aangeboden voor jong en oud. Zo wordt er om 10.30 uur een light bootcamp gehouden voor senioren onder professionele begeleiding. Deelname is gratis.

Sportieve goodiebag winnen
Van 10.00 tot 16.00 uur zetten de 12 verenigingen hun deuren open. Publiek kan een ‘kijkje in de keuken’ nemen bij de clubs. Kinderen kunnen deelnemen aan de challenges bij de clubs. Er is een stempelkaart voor de kinderen af te halen. Hiermee kan het kind een stempel halen bij de clubs. Kinderen kunnen op Sportpark Zuid een sportieve goodiebag winnen wanneer ze met die stempelkaart diverse sporten hebben uitgeprobeerd. Hoeveel sporten ga jij proberen?

Buitenbeweegles voor kinderen
Tijdens de buitenles gaan de kinderen samen met de trainster en ouders op zoek naar de houten paddenstoelen. De paddenstoelen staan op de beleefroute. Op de route komen de kinderen leuke beweegactiviteiten tegen waar ze spelenderwijs beweegoefeningen uitvoeren. De beweegactiviteiten richten zich op de brede motorische ontwikkeling van het kind.

Ga een gezellige dag uit en ervaar een dag vol sportplezier! Maak op één dag kennis met de verschillende sporten en de verenigingen en kijk of er een sport tussen zit die jij leuk vindt. Kom vrijblijvend langs en doe mee! Kijk voor meer informatie op www.sportparkzuid.nl of de facebookpagina van Sportpark Zuid.

_____________________________________________________________________________________________________

Programma Open Dag Sportpark Zuid.

Om 10.00 uur is de opening van Sportpark Zuid. We starten met een Hip hop demonstratie van de Amphion dansschool. Daarna zal de wethouder Sport Rens Steintjes een openingshandeling verrichten. Na de opening zal de trainster van de dansschool een warming-up verzorgen. Daarna kan iedereen het Sportpark in voor de activiteiten.

10.00-16.00 uur. De deuren van de clubs staan open om kennis te maken met de club en het sportaanbod van de clubs. De kinderen kunnen deelnemen aan een activiteit bij de club. Voor de kinderen is er een stempelkaart. Met de kaart kunnen de kinderen een stempel halen bij de clubs. Tegen inlevering van de stempelkaart met vijf stempels ontvangen de kinderen een tasjes met verrassingen.

10.30 – 11.30 uur. Light Bootcamp voor Senioren. Start bij de ingang van DHC (Hockeyclub)

11.30 – 12.30 uur. Volleybal clinic in de Sazahal voor de jeugd vanaf 6 jaar.

13.00 – 14.00 uur. Bootcamp voor de jeugd op het Multisportcourt bij DZC’68

15.00 – 16.00 uur. Buitenbeweeg-les voor peuters en kleuters met hun ouders en of grootouders verzorgd door Ypsilon. Tijdens de buiten-les gaan de kinderen samen met de trainster en ouders opzoek naar de houten paddenstoelen. De paddenstoelen staan op de beleefroute. Op de route komen de kinderen leuke beweegactiviteiten tegen waar ze spelenderwijs beweegoefeningen uitvoeren. De beweegactiviteiten richten zich op de brede motorische ontwikkeling van het kind.

Deelname aan de activiteiten is GRATIS. Dus informeer je vrienden, familie en kennis en laat ze een dagje Sportpark Zuid bewegend beleven!