Kies je sport jeugd

Kies je Sport is een sportstimuleringsproject dat dit jaar voor de zevende keer wordt georganiseerd in de gemeente Doetinchem (Doetinchem, Gaanderen en Wehl). Door dit project kunnen kinderen kennismaken met verschillende sporten. Kinderen die nog geen sport doen, maar ook kinderen die al wel een sport doen en eens een andere sport willen proberen. Kinderen kunnen een sportcursus kiezen en trainen dan 3 of 4 keer mee bij de vereniging. Kinderen mogen aan meerdere sportcursussen mee doen.

Dit jaar maar liefst de keuze uit:

·         37 verschillende sporten

·         46 sportverenigingen/aanbieders

·         135 sportcursussen

De kinderen ontvangen in de week van 10 – 14 februari het Kies je Sport boekje op school. Vanaf 14 februari 15:00 uur is het mogelijk om in te schrijven. Dit kan via: www.sportpas.nl/doetinchem.

De trainingen vinden plaats tussen 16 maart en 24 april bij de sportverenigingen.

Kosten?

De kosten voor een cursus (3 of 4 trainingen) zijn €5,-. Dit bedrag betaalt het kind aan de vereniging tijdens de eerste training.

Wil een kind graag deelnemen maar zijn er geen financiële middelen voor sport? Het gebrek aan geld mag niet de reden zijn waarom kinderen niet meedoen. Neem contact op met Suzanne ter Horst en we gaan kijken naar de mogelijkheden.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kun je ook contact opnemen met Suzanne ter Horst.

s.terhorst@sportservicedoetinchem.nl ; 06-282426230