Fittest ‘Doetinchem in beweging’

  • Wanneer:15 september 2017
  • Tijd: 09:00 - 17:00 uur
  • Voor wie: Inwoners uit Overstegen, Oosseld, Schöneveld en Gaanderen tussen 60-75 jaar.

In opdracht van de gemeente Doetinchem biedt Sportservice Doetinchem, als uitvoerder van het gemeentelijk sportbeleid, u nu de mogelijkheid om deel te nemen aan dit unieke project.

Het project ‘Doetinchem Oost in beweging’ en ‘Gaanderen in beweging’ is een project dat bestaat uit verschillende onderdelen. We starten met een fittest, waarna een beweegprogramma aangeboden wordt voor inwoners in de leeftijd van 60 tot 75 jaar. Dit beweegprogramma duurt zestien weken en tijdens het beweegprogramma wordt iedereen gecoacht met behulp van een beweegmeter (activity tracker). ‘Doetinchem in beweging’ wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Nuts Ohra.

Vrijdag 15 september 2017 trappen we af met de fittesten in Sport- en cultureel centrum De Pol aan de Pelgrimstraat 61 in Gaanderen. Deze vindt om organisatorische redenen in Gaanderen plaats. U bent van harte welkom tussen 09.00 en 17.00 uur. Om wachtrijen te voorkomen vragen wij u zich aan te melden vóór vrijdag 8 september 2017. Aanmelden kan door te klikken op de link onder ‘aanmelden’.

Tijdens de dag van de fittest gaan wij u persoonlijk het project toelichten en kunt u zich inschrijven voor één van de vier beweegprogramma’s.  Deze beweegprogramma’s vinden zoveel als mogelijk in uw eigen buurt/ wijk plaats.

Aanmelden?

Klik hieronder om u aan te melden voor de fitheidstest. Na aanmelding ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging en het tijdstip waarop u verwacht wordt.

Website:www.formdesk.com/sportservicedoetinchem/Fitheidstesten
Voor: 8 september 2017