Fitheidstesten

  • Tijd: 14:00 uur tot 19:00 uur
  • Voor wie: Alle inwoners van de gemeente Doetinchem vanaf 18 jaar

Hoe staat het met uw vitaliteit? Beweegt u voldoende? Neemt u voldoende rust? Eet u gezond en bewust? Zo zijn er voldoende vragen om stil te staan bij uw gezondheid. Ook altijd al eens willen weten hoe het met uw gezondheid staat?

Op dinsdag 20 september organiseert Sportservice Doetinchem een testmiddag “Hoe fit is Doetinchem”. Op deze middag kan iedereen in de leeftijd van 18 tot 75 jaar, met de specifieke aandacht voor de doelgroep 60 tot en met 75 jaar, een test doen omtrent fitheid en gezondheid. De test richt zich onder andere op: bloeddruk, gewicht- en lichaamssamenstelling, cholesterol- en bloedsuiker, lenigheid, longinhoud, handknijpkracht en de Berg Balance Scale. De test duurt ongeveer 30 minuten.

Uitvoering mede door fysiotherapeuten en andere deskundigen. De testresultaten worden met u besproken en als u wilt bieden wij u direct een passend beweegadvies.

De kosten voor deelname aan deze test zijn € 7,50. Na afloop van de test ontvangt u van ons een leuke goodiebag.

Neem voor meer informatie over de fitheidstesten contact op met Lydia van Kleef via l.vankleef@sportservicedoetinchem.nl.

Aanmelden?

Inschrijven is mogelijk via het inschrijfformulier. Uiterlijk vrijdag 16 september hoort u hoe laat u verwacht wordt op dinsdag 20 september.

Website:www.formdesk.com/sportservicedoetinchem/Fitheidstesten
Voor: 14 september 2016