FC Gelre

In 1971 werd met de oprichting van FC Gelre damesvoetbal in Wehl gestart, niemand kon toen nog vermoeden welke belangrijke plaats het in Wehl en in de regio zou gaan innemen. De speelsters van het eerste uur waren het die de eerste aanzet gaven van wat het nu is, een prestatiegerichte damesclub! FC Gelre is op het moment een voetbalvrouwenclub met ongeveer 100 leden. De club speelt haar wedstrijden op sportpark de Grindslag in Wehl.

Bij FC Gelre wordt niet alleen op het veld maar ook in de zaal gevoetbald. Het eerste elftal van de zaal speelt op het hoogste niveau, de eredivisie!  Vanaf 11 jaar zijn meiden van harte welkom om te spelen voor FC Gelre, De leukste vrouwenvoetbalvereniging van Nederland’

Voor wie is FC Gelre

FC Gelre is voor vrouwen en meiden die op niveau willen voetballen. FC Gelre faciliteert in vrouwenvoetbal op landelijk niveau. De jeugd wordt getraind door betaalde trainers, wat ten goede komt aan de opleiding van de meiden. De jeugd voetbalt zo lang mogelijk als meidenteam in de jongenscompetitie om het niveau hoog te waarborgen. Daarnaast kan er bij ons ook in de zaal gevoetbald  worden. Ons zaalteam speelt op het hoogst haalbare niveau, namelijk de eredivisie. Voor volgend seizoen wil FC Gelre graag nog een zaalteam erbij.

Vrouwenvoetbal in FC Gelre

Vrouwenvoetbal staat binnen de vereniging centraal. De vereniging is speciaal voor vrouwenvoetbal en dit is te merken aan alles binnen de vereniging. De vrouwen en meiden zijn binnen FC Gelre sinds 1971 het allerbelangrijkst!

Sportpark De Grindslag
Doesburgseweg 20
7031 JC Wehl
Tel: 0314- 682106
Secretaris@fcgelre.nl
www.fcgelre.nl