Doetinchemse Wandel Challenge

Op maandag 20 september gaat  binnen de gemeente Doetinchem  weer een nieuwe editie van de Doetinchemse Wandel Challenge (DWC) van start. De DWC is een initiatief van Sportbedrijf Doetinchem om mensen te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid. Bewegen heeft een positieve invloed op diverse chronische aandoeningen en kan de kwaliteit van leven verbeteren. Heeft u te maken met chronische aandoeningen als diabetes, COPD, hart- & vaatziekten of reuma, wilt u een aantal kilo’s kwijt of gewoon meer bewegen? Dan bent u van harte welkom om mee te doen met dit gratis wandelprogramma.

In een periode van 12 weken kunt u wekelijks op de maandagmiddag om 14:00 uur mee wandelen met de buurtsportcoach van Sportbedrijf Doetinchem.  Er wordt vanuit wisselende startlocaties gewandeld, waarbij er rekening wordt gehouden met de geldende corona maatregelen. De startlocaties zullen tijdig worden toegestuurd. We starten met een wandelafstand van 2 km en werken toe naar minimaal een wandelafstand van 5 km.

 

Aanmelding

Om u aan te melden kunt u klikken op onderstaande link, waarin het aanmeldformulier staat weergegeven.
KLIK HIER AANMELDFORMULIER

Heeft u vragen of wilt u zich liever per e-mail of telefonisch aanmelden, dan kunt u contact opnemen met buurtsportcoach Rob Wentink

T: 06-28246158
E: r.wentink@sportservicedoetinchem.nl

U wandelt toch ook mee?