De sportmarkt

  • Wanneer:22 september 2019
  • Tijd: 11.00 uur tot 15.00 uur op het Marktplein
  • Voor wie: Voor jong en oud

Op zondag 22 september wordt de Nationale Sportweek afgetrapt met een sportmarkt op het Marktplein in Doetinchem. Ruim 30 sportaanbieders uit de gehele gemeente Doetinchem zijn vertegenwoordigd in de binnenstad en laten zien hoe leuk en gezond sport en bewegen is. Kennismaken met bijvoorbeeld turnen, atletiek, handbal of tennis? Kom langs in de binnenstad en doe mee bij de verschillende sportverenigingen!

Dit jaar wordt de Sportmarkt georganiseerd op het Marktplein, waar alle sportverenigingen zich verzamelen rondom het stadhuis. Tussen 11.00 en 15.00 uur kan iedereen meedoen met de diverse sportactiviteiten die aangeboden worden. Bij deelname aan activiteiten binnen de vereniging ontvangt een bezoeker een munt. Met de munten kunnen kinderen hun eigen goodiebag samenstellen bij de kraam van Sportservice Doetinchem.

Naast de sportactiviteiten op marktplein worden er ook demonstraties verzorgd op het podium. Binnenkort wordt het podiumprogramma gepubliceerd op deze website.

De activiteitenmarkt is voor jong en oud. Er staan sportaanbieders die aanbod hebben voor alle leeftijden. Bent u slecht ter been, maar wilt u ook nog blijven sporten? Kom dan ook langs in de binnenstad en ga in gesprek met de beweegmakelaar of maak kennis met de diverse aanbieders die in de binnenstad aanwezig zijn.