Opzet Nationale Sportweek 2021

De Nationale Sportweek komt er weer aan. Van vrijdag 17 tot en met zondag 26 september gaat er extra aandacht uit naar sport en bewegen. Waarom? Omdat sport en bewegen goed voor je is, maar vooral ook erg leuk en gezond!

Gedurende deze week worden er diverse activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen. Hierbij krijgen de sportverenigingen een speciale rol. De sportclub is de plek om te bewegen, mensen te ontmoeten en plezier te maken. Iedereen kan deze week kennismaken met de diverse sporten en sportverenigingen. Doe dit tijdens de open dag van de sportverenigingen op zondag 19 september.

Er vinden vele activiteiten plaats bij de sportverenigingen of op andere plekken in Doetinchem. Bekijk de website en doe mee met onderstaande activiteiten.

Op zondag 19 september vindt de open dag van de vereniging plaats. Klik hier voor het aanbod van deelnemende verenigingen, activiteiten en clinics van de open dag. Onderstaand zie je het aanbod van VV Doetinchem en Atletiekvereniging Argo die activiteiten aanbieden in de Nationale Sportweek, maar niet tijdens de open dag.

Walking Football – VV Doetinchem
Locatie: Sportpark de Bezelhorst
Woensdag 22 september Kennismaking met Walking Football 13.00 – 14.30 uur. Leeftijd vanaf 55 jaar man/vrouw

Voetbal Mini’s – VV Doetinchem
Locatie: Sportpark de Bezelhorst
Zaterdag 25 september Kennismaking met de Mini’s 10.00 – 11.00 uur ( 4 jaar-5 jaar) en de jeugd onder de acht jaar 6 – 7 jaar.

Atletiek – Atletiekvereniging Argo
Locatie: Sportpark de Bezelhorst
Op zaterdag 18 september bieden we je in de Nationale Sportweek (17 t/m 26 september) een gratis proeftraining aan. De trainers vertellen je dan wat meer over de opzet en inhoud van de clinic en gaan hierna met je de baan op voor een echte training. Inclusief warming up, enige loopscholing, de kern en de cooling down. Na afloop krijg je een kopje koffie of thee en delen we de aanmeldingsformulieren uit

Kom vrijblijvend langs en maak er een gezellige dag uit van. Doe mee aan de verschillende sportactiviteiten of kom sfeer proeven op de vereniging.

Er is nog veel meer!

In Doetinchem, Wehl en Gaanderen zijn veel verenigingen en clubs actief waar u kunt sporten, bewegen en trainen. Er is een zeer divers sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Doetinchem. Bent u op zoek naar een sport die bij u past, of wilt u weten welk sportaanbod er allemaal is? Al het aanbod is samengevoegd in de Sport A-Z.

Klik hier om naar een overzicht van alle sportaanbieders te gaan