De beweegmakelaar

Weet u niet zeker of een wandelgroep geschikt is voor uw niveau of vraagt u zich af of wandelen wel de juiste beweegactiviteit is voor u?

Sportservice Doetinchem heeft de beweegmakelaar aangesteld om u hierbij te helpen.

Of u nu 30 of 80 jaar bent, een chronische ziekte hebt of revalideert, de beweegmakelaar is er voor iedereen die gezonder wil gaan leven. Op een locatie in uw buurt, vaak een wijkcentrum, maakt de beweegmakelaar met u een afspraak. U krijgt een persoonlijk adviesgesprek waarin de beweegmakelaar u tips geeft over wat u kunt aanpassen aan uw leefstijl.

Er wordt rekening gehouden met uw wensen, behoeften en mogelijkheden. Het doel is om samen te bepalen op welke manier u zelf een actievere leefstijl kunt krijgen zodat u zich fitter gaat voelen.  We kijken vooral naar wat u wel kunt, niet naar wat niet (meer) kan. Na afloop van het gesprek krijgt u een advies over wat u zelf kunt aanpassen aan uw leefstijl, de beweegmakelaar gaat niet samen met u sporten, maar ondersteunt u wel.

Een afspraak met de beweegmakelaar is kosteloos voor inwoners van de gemeente Doetinchem. U kunt een afspraak maken door contact op te nemen met buurtsportcoach Martine Steijvers via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

E: m.steijvers@sportservicedoetinchem.nl

T: 06-24 89 91 52 of 0314- 35 39 59