Dag van de beweegmakelaar

  • Wanneer:12 september 2017
  • Tijd: 09:00 - 13:00 uur
  • Voor wie: Voor alle inwoners uit Doetinchem vanaf 18 jaar

Tijdens de Dag van de Beweegmakelaar krijgen mensen de mogelijkheid om vrijblijvend een beweegmakelaargesprek te voeren met de beweegmakelaars van Sportservice Doetinchem, om vervolgens begeleid te worden naar structureel sport- en beweegaanbod.

Wat doet de beweegmakelaar?

De beweegmakelaar helpt mensen bij het vinden van een beweegactiviteit die past bij zijn/haar wensen en mogelijkheden. Of iemand nu 30 of 80 jaar is, een chronische ziekte heeft of revalideert, de beweegmakelaar is er voor iedereen die gezonder wil gaan leven op eigen initiatief of op advies van de huisarts of therapeut. In een persoonlijk en gratis adviesgesprek bekijkt de beweegmakelaar wat er aangepast kan worden aan de leefstijl om actiever te worden. Vervolgens begeleidt de beweegmakelaar mensen naar structureel sport- en beweegaanbod. De beweegmakelaar heeft immers kennis van het volledige sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Doetinchem. Tijdens de Dag van de Beweegmakelaar kan men gratis en vrijblijvend een beweegmakelaargesprek voeren met de beweegmakelaars of er kan een gesprek ingepland worden op een nader te bepalen moment.

Aanmelden?

Aanmelden voor de 'Dag van de beweegmakelaar' is niet nodig. Kom vrijblijvend langs op het Marktplein en ga in gesprek met de beweegmakelaar.