Aanbod verenigingen

12.00 uur – 16.00 uur: Open dag Sportpark Zuid

Verenigingsaanbod

Vanaf 12.00 is iedereen vrijblijvend welkom bij de deelnemende sportverenigingen. Alle verenigingen verzorgen aanbod op de vereniging. Kijk hieronder welk aanbod de verschillende verenigingen verzorgen.

DHC – Hockey
Maak kennis  met hockey en neem deel aan diverse clinics en demonstraties.

DZC’68 – Voetbal
Kom meedoen met pannavoetbal of bekijk tijdens een voetbalshow welke trucjes je kan leren met een bal. Laat je daarnaast uitdagen en bekijk hoe snel jij kan sprinten of schieten!

Hengelsportvereniging de Rietvoorn – Hengelsport
Gedurende de middag worden er diverse demonstraties gegeven in de vijvers van het Sportpark. Maak daarnaast kennis met de sport bij het clubhuis.

IJD’96 – Schaatsen en inline skaten
Kom vrijblijvend inline skaten op de baan van IJD’96. Het is mogelijk om eigen materialen mee te nemen.

TC Zuid – Tennis
Tennis is geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen. Op 22 april is er volop tennisaanbod op het park, aangezien er ook competitiewedstrijden plaatsvinden.

WSV de Ank – Roeien en zeilen
WSV de Ank geeft doorlopend informatieve rondleidingen op het terrein van de vereniging. Leer meer over de roeisport, bekijk demonstraties en roei zelf mee tijdens een proefvaart!

Petanque Club  – Jeu de Boules
Leer meer over petanque en ervaar de sport! Maak vrijblijvend kennis met jeu de boules. Tijdens de middag is er tevens een introducétoernooi, dus het zal een gezellig middag worden.

Olympus’58- Korfbal
Maak kennis met korfbal! Een sport waar een team bestaat uit jongens en meiden. Een dynamische sport die op diverse niveaus beoefend wordt.

SFA Bikepark
Altijd een willen zien hoe het freeriden bij SFA Bikepark eruit ziet? Kom kijken naar diverse demonstraties door de leden!