Aanbod verenigingen

12.00 uur – 12.30 uur: Centrale opening

De open dag wordt afgetrapt met een centrale opening op de velden van hockeyclub DHC. Start de dag sportief en doe mee met de centrale warming up.

12.30 uur – 16.00 uur: Verenigingsaanbod

Vanaf 12.30 is iedereen vrijblijvend welkom bij de deelnemende sportverenigingen. Alle verenigingen verzorgen aanbod op de vereniging. Kijk hieronder welk aanbod de verschillende verenigingen verzorgen.

DHC – Hockey
Maak kennis  met hockey en neem deel aan diverse clinics en demonstraties. Wil je zien hoe het eerste herenteam van DHC presteert? Om 14.30 spelen zij een wedstrijd!

DZC’68 – Voetbal
Kom meedoen met pannavoetbal of bekijk tijdens een voetbalshow welke trucjes je kan leren met een bal. Laat je daarnaast uitdagen en bekijk hoe snel jij kan sprinten of schieten!

Hengelsportvereniging de Rietvoorn – Hengelsport
Gedurende de middag worden er diverse demonstraties gegeven in de vijvers van het Sportpark. Een demonstratie bestaat uit

  • Karpervissen met de vaste stok en werphengel
  • Witvissen met de vaste stok en feeder

Tevens vindt er een tweedehands markt beurs plaats in het clubgebouw.

IJD’96 – Schaatsen en inline skaten

Kom vrijblijvend inline skaten op de baan van IJD’96. Tevens kan er een training basisvaardigheden inline skaten worden gevolgd. Deze trainingen vinden plaats om:

  • 13.00 uur
  • 14.00 uur

Het is mogelijk om eigen materialen mee te nemen.

TC Zuid – Tennis
Kom ontspannen een balletje slaan onder begeleiding van een tennisleraar en ervaar hoe leuk de tennissport is. Tennis is geschikt voor alle doelgroepen en leeftijden.

WSV de Ank – Roeien en zeilen
WSV de Ank geeft doorlopend informatieve rondleidingen op het terrein van de vereniging. Leer meer over de roeisport, bekijk demonstraties en roei zelf mee tijdens een proefvaart!

Petanque Club  – Jeu de Boules
Leer meer over petanque en ervaar de sport! Vrijwilligers van de Petanquevereniging geven op drie momenten speluitleg en achtergrondinformatie, voor u zelf aan de slag gaat. De speluitleg vindt plaats om:

  • 12.30 uur
  • 13.30 uur
  • 14.30 uur

Orion Volleybal- Volleybal
Volleyballen kan bij Orion op alle niveau’s. Maak tijdens de open dag kennis met de volleybalsport en doe mee met diverse clinics!

SFA Bikepark
Altijd een willen zien hoe het freeriden bij SFA Bikepark eruit ziet? Kom kijken naar diverse demonstraties door de leden! Helaas is het in verband met veiligheid niet mogelijk om zelf deel te nemen.

Kei-Fit
Naast het fitnessaanbod en de groepslessen is Kei-Fit onlangs gestart met Budosport. Maak kennis met diverse vechtsporten door middel van demonstraties of doe zelf mee!

De IJsselcrossers
Kleine fietsen en een spectaculaire heuvelachtige baan, dat is BMX. Kom langs en probeer het zelf ook uit. De vereniging heeft materialen klaarstaan voor de bezoekers om ook zelf deze sport te ervaren.