Sportpark Zuid houdt Open Dag.

Op zondag 19 september vindt de open dag van Sportpark Zuid plaats. De opening van het nieuwe ingerichte Sportpark Zuid vindt samen plaats met de open dag van de vereniging. Voor Sportpark Zuid maken we een aangepast en feestelijk programma waarin de opening van het vernieuwde park centraal staat. Zo maakt men niet alleen kennis met alle nieuwe beweegmogelijkheden op Sportpark Zuid, maar ook met het nieuwe logo en de nieuwe website; www.sportparkzuid.nl.

Bootcamp voor senioren

Verenigingen die deelnemen aan de open dag bieden aanbod aan voor alle leeftijden: jong en oud is van harte welkom! De open dag vindt plaats tussen 10:00 en 16:00. Ook worden er extra activiteiten aangeboden voor jong en oud. Zo wordt er om 10.30 uur een light bootcamp gehouden voor senioren onder professionele begeleiding. Deelname is gratis.

Sportieve goodiebag winnen

Van 10.00 tot 16.00 uur zetten de 12 verenigingen hun deuren open. Publiek kan een ‘kijkje in de keuken’ nemen bij de clubs. Kinderen kunnen deelnemen aan de challenges bij de clubs.  Er is een stempelkaart voor de kinderen af te halen. Hiermee kan het kind een stempel halen bij de clubs. Kinderen kunnen op Sportpark Zuid een sportieve goodiebag winnen wanneer ze met die stempelkaart diverse sporten hebben uitgeprobeerd. Hoeveel sporten ga jij proberen?

Buitenbeweegles voor kinderen

Tijdens de buitenles gaan de kinderen samen met de trainster en ouders op zoek naar de houten paddenstoelen. De paddenstoelen staan op de beleefroute. Op de route komen de kinderen leuke beweegactiviteiten tegen waar ze spelenderwijs beweegoefeningen uitvoeren. De beweegactiviteiten richten zich op de brede motorische ontwikkeling van het kind.

Ga een gezellige dag uit en ervaar een dag vol sportplezier! Maak op één dag kennis met de verschillende sporten en de verenigingen en kijk of er een sport tussen zit die jij leuk vindt. Kom vrijblijvend langs en doe mee! Kijk voor meer informatie op www.sportparkzuid.nl of de facebookpagina van Sportpark Zuid.